BODY WRAPPING

ALAKFORMÁLÁS, KARCSÚSÍTÁS – BODY WRAPPING

LEHET EGY MÉRETTEL KEVESEBB?
TÖRZS, KAROK, ÉS LÁBAK TEKERCSELÉSE
 

A két fő komponens:

Először megfelelő előkészület után bekenjük a kezelni kívánt területet, pl. lábak, csípő, majd enyhén bemasszírozzuk.

A kiváló anyagok fiziológiailag erősen élénkítik a sejtek működését, elősegítik a zsírtartalékok és lerakódások elégetését, és így a természetes salaktalanítást.
A felszabadított anyagoknak el kell „folyniuk "valamilyen módon, ennek megsegítésére szolgál a test betekercselése. A nyomás, amelyet kívülről, a fólia segítségével a szövetekre gyakorlunk, növeli a belső nyomást a sejt közötti térben.

Ennek hatására a nyirokrendszer és érrendszer billentyűcskéi kinyílnak, így utat nyitva a salak- és méreganyagok elszállítására.
Ezen anyagok folyadékban tárolódnak, így a könnyebb elszállítás elősegítésére a sűrű állagot hígabbá kell tenni a szervezet számára, amit aztán, a kiválasztó szervek a vese, a máj és az emésztési folyamat feldolgoznak.

Éppen ezért még nagyon fontos a kúra alatt a jelentős mennyiségű folyadékfogyasztás, ami legalább 2,5- 3 liter szénsavmentes víz legyen!

A besűrűsödött nyirokkal a szervezet önmagától nem boldogul!
A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt minden esetben fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a feladata, hogy el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat pl. zsírokat, és az így keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani.


 

Ahhoz, hogy a normál hőegyensúly vissza álljon a szervezet rengeteg energiát használ fel, ami fogyáshoz vezet!Teljesen természetes összetevőket tartalmazó, rendkívül hatékony módszer - csak ott fogyunk le ahol szeretnénk (az arcunk, mellünk nem) - bőrünk finom, bársonyos tapintású lesz, azonnal felfrissül

- feszesíti a kötőszövetet, az ellazult, lógó bőrt
- kerületcsökkentő, karcsúsító, cellulit ellenes
- elhalványítja a striákat, fogyással járó bőrproblémákat
- egy igazi kényeztetés aromaterápiával, minden erőfeszítés nélkül!

Célszerű egy 10-12 kezelésből álló kúrát végezni, melynek gyakorisága heti 2-3 alkalommal ajánlott. Súlyosabb esetben több kúrára is szükség lehet. Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott a következő kúráig. Így egy-egy fenntartó kezeléssel az elért eredmény könnyen megőrizhető.

Szigetszentmiklós. Natur-med Health & Beauthy

+36 20 936 8458

2310. Bajcsy Zsilinszky. út 21/b 1em/2

Hétfő - Péntek: Bejelentkezés alapján

Adószám: 68697581-2-33