HORMONEGYENSÚLY BEÁLLÍTÁSA

MILYEN MÓDSZEREKKEL ÉS MILYEN ESETEKBEN TUDUNK SEGÍTENI?

MIÉRT a Natur-med Health & Beauthy?

Mert...
A nőgyógyász szakorvos segíti betegeit a nyugati orvoslás módszereivel, például egy szülés levezetésében, ha műteni kell, vagy segít egy diagnózis felállításában, citológiával, ultrahanggal, és egyéb rendelkezésére álló eszközökkel.

Az endokrinológus orvosok, meddőségi központok - amennyiben hormonkezelésre, vagy lombikra kerül sor, akkor sajnos szintetikus, mesterséges hormonokat használnak, melyek igen kellemetlen mellékhatásokkal, és rendkívül veszélyes szövődményekkel párosulhatnak.

Erről egyre több tanulmányt olvashatunk, de igen sok esetben már a gyógyszer betegtájékoztatóján olvasható mellékhatások is elrettentőek.

A szintetikus hormonpótlás kockázatai lehetnek: folyadék visszatartás, májkárosodás, szív és érrendszeri problémák, mell és petefészek daganat kialakulása stb. (2000-ben az amerikai National Cancer Institute tanulmánya jelent meg a szintetikus ösztrogén hormonpótlás mellrák kockázatnövelő hatásáról, 46000 változókor után lévő nő vizsgálata alapján)  (2002- Journal of the American Medical Association  - szintetikus Ösztrogén + Progestin - Risks and Benefits of Estrogen Plus Progestin)

 

Azonban a Natur-med Health & Beauthy egy kíméletesebb megoldást kínál…

 


Hormon tanácsadóként hiszek a természet erejében, minden egyes hormon problémára találunk természetes készítményeket, melyek tapasztalataim szerint igen jó hatékonysággal segítik a gyógyulást a hormonegyensúly terén legyen szó az itt feltüntetett problémák bármelyikéről:

-„Késik a baba”, férfi - női meddőség,
-ciszta, PCOS,
-PMS,
-bőr problémák (akné, pattanásos bőr)
-inzulinrezisztencia, 
-mellékvese alul-működés,
-pajzsmirigy problémák, 
-endometriózis,
-mióma, 
-klimax,
-csontritkulás, 
-autoimmun betegségek,
-férfiaknál prosztata vagy meddőségi problémák.
 
Lehetőség van természetes hormonegyensúly beállító terápiával felkészíteni a szervezetet a lombik kezelésre is, ha nincs már esély a természetes megfoganásra.

Ez esetben nő az esély a lombik kezelés sikerére. Sok esetben már a szervezet lombikra való felkészítése során spontán baba születik.  De a lombik kezelések igen nagy hányada teljesen elkerülhető lenne, ha a nők tudnának a természetes hormonterápiáról, és egy esélyt, vagy pár hónap türelmet adnának a terápiának.
 
A természetes hatóanyagokat a szervezet könnyebben ismeri fel, könnyebben hasznosul. Sokan azonosként értelmezik a természetes és szintetikus hatóanyagot pedig a különbség hatalmas. Vonatkozik ez a vitaminokra, hormonrendszerre ható készítményekre egyaránt.  

Sokszor hallhatjuk: „a hormontartalom minimális”, a „mellékhatások elhanyagolhatóak”, aztán jó néhány páciens a saját bőrén tapasztalja meg, hogy ez nem így van.
 
Hormonrendszerünk egy igen finom és érzékeny terület, érzelmeink, hangulatunk is befolyásolja működését. Egy - egy stresszesebb időszak, negatív érzelmek még a női ciklust is képesek felborítani.

Néhány példa: trauma, egy fontos vizsga, szerettünk elvesztése, szakítás, válás, gyász.

Ne akarjunk hát egy ilyen finom rendszeren drasztikus módszerekkel, szintetikus hatóanyagokkal agresszíven betörni. Ha a felsorolt problémák bármelyikével is küzdesz, javaslom, hogy próbáld ki először a természetes endokrinológiát.
 
Sokaknál jelentkeznek az alábbi felsorolt tünetek. És valószínűleg nem is tudnak róla, hogy a hormonegyensúly visszaállításával az akár több éve húzódó panaszok megoldódhatnak.

Ilyenek például:
-      migrén, fejfájás,
-      alhasi görcsök,
-      alvászavar
-      ingerlékenység
-      hangulatingadozás, depresszió
-      krónikus fáradtság
-      derékfájás
-      pattanások, akne
-      nem jön a baba, férfi, női meddőség
-      hőhullám
-      hasi hízás, indokolatlan súlygyarapodás
-      ödéma
-      csökkent nemi vágy, alacsony libidó
-      nőknél: erősebb szőrszálak megjelenése, nem odaillő helyeken (köldök körül, áll vonalban, mellbimbó körül), szabálytalan vagy fájdalmas menstruáció, pecsételés menstruáció elött vagy után, hajhullás, mellfeszülés
-      férfiaknál: „férfi mellek” kialakulása, testszőrzet csökkenés, erekciós problémák, sperma minőségi problémák, gyakori vizelés, prosztata problémák, gyenge izomzat rendszeres testedzés ellenére, jellegzetes tünet a fejtető kopaszodás.    
 
A hormonegyensúly helyreállításával, kezelésekkel, hormonrendszerre ható készítményekkel, gyógynövényekkel, természetes hatóanyagokkal, személyre szóló táplálkozási és életmód tanácsokkal utat találunk a megoldásra.
Szeretettel várom hormonegyensúly tanácsadásra és beállításra!

Szigetszentmiklós. Natur-med Health & Beauthy

+36 20 936 8458

2310. Bajcsy Zsilinszky. út 21/b 1em/2

Hétfő - Péntek: Bejelentkezés alapján

Adószám: 68697581-2-33